Statcounter

17 Eylül 2013 Salı

Mücahitleri eleştiren görsel medya hakkında



Rejim askerlerini infaz eden mücahitlerle ilgili pekçok fotoğraf yayınlıyorsunuz. Bunları çok barbarca buluyorsunuz. Bu korkunç infazlardan dolayı şoke oluyor ve üzülüyorsunuz.

Ama kod adı Ölümün Babası (Ebu Mevt) olan rejim binbaşısının işkence ettiği şahsın cinsi uzvuna su bidonu asarken fotoğrafını yayınlamıyorsunuz. Tutuklunun göğsüne barut döküp ateşe verirken de bir fotoğrafı yok onun. Ya da naylonu yakarak işkence ettiği şahsın üzerine damlatırken bir fotoğrafı. Onu bıraktık elektrik verirken mahkumun vücudunun yanan et kokusundan da bahsedemezsiniz bizden. Ya da infaz edilmeden önce bir damla su diye yalvarıp öldürülen garibin.

Tırnakları sökülen çocuklar, penisleri, kulakları bilinçleri yerindeyken canlı canlı kesilen insanların fotoğrafları nerede. Ya Bayda'da dizlerinden aşağısını kesip yola fırlattıkları bir yaşındaki bebeğin fotoğrafları. Annesinin kucağında onunla beraber bıçakla boğazlanan, kaçtığı yatak odasında yatağın kenarında sırtından palayla vurularak öldürülen ve çekilen görüntülerde hala ağzından kan sızan küçük kızın katillerini niye göstermiyorsunuz kanallarınızda be Allahsızlar!

Bunların hepsi bu blogda var. Utanmaz şerefsizler!
Buradan milletime çağrım bu ahlaksızların yalan haber ve yönlendirmelerine kanmamaları, bu zalimlere karşı Suriye halkının yanında olmalarıdır.

Küfür tek millettir!





1 yorum:

  1. Biz sosyal medyayı kullanarak yayınlıyoruz. Onlar örtsede biz açığa çıkartmaya çalışıyoruz.. İbrahimin safında karınca olsakta yolda olmaya devam.

    YanıtlaSil