Statcounter

27 Eylül 2013 Cuma

26 Eylül / September


Güncelleme tamamlandı...
Updates finished...


  • Raqqa-Tabaqa: Rejim uçakları tarafından vurulan sivil araç. / Warplane Targets a Civilians Car in Tabaqa.


  • Humus-Khalidiyeh: Mücahitler semtte bir Shilka, bir BMP ve bir tankı tahrip etti. Normalde bu tip haberlere videosu olmadığında pek yer vermiyorum fakat Humus merkezden olunca yer vermek istedim. / Rebels destroyed Chilka-AA-tank & BMP-APC & damaged main-battle-tank in #Khalidiya neighborhood.


  • Daraa: Nusret Cephesine bağlı mücahitler bir sınır geçiş noktasını havaya uçurdu. / Nusra Front blow up building at border-crossing. 

  • Halep: Mücahitler Annazh Dağı mevkiinde bir rejim tankını vurdu. / Rebels use a Konkurs guided missile to destroy a tank at Mount Annazh in Aleppo province.


  • Hama: Rejim güçleriyle girilen yoğun çatışmalardan sonra mücahitler Doğu ve Batı Mufaker ve Rasm A'ali'nin kontrolünü ele geçirdi. / Mujahideen liberated Eastern and Western Mufaker and Rasm A'ali after fierce clashes with regime forces.


  • Raqqa: Doğruluğundan emin olmamakla birlikte Raqqa'da ISIS'e bağlı savaşçıların Kilise/lerin bazılarını tahrip ettiğine dair haberler var. Doğruysa bunun bu grubun resmi tavrı olup olmadığını bilmiyorum ama İslamla bağdaşmadığı kesin. Nusret Cephesi ise bir hafta kadar önce kiliselerin korunması yönünde bildiri yayınlamıştı. / I am not sure if it is true or not but there is news about ISIS damaging church/es in the city. I dont know if this behaviour represents the groups official stance or not but it is surely against Islam. Jabhat al Nusra released an announcement stating the churches should be protected about a week ago.

Durumu protesto eden siviller
People protesting this

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Haberler abartı da olabilir ama tepedeki haçın kaldırıldığı kesin
News may not be totally true but it is almost sure that they removed the cross from top

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder