Statcounter

26 Kasım 2013 Salı

26 November




Şam-Qalamoun: Mücahitler Deir Atiyeh'te kasabada bir zirvede bulunan dev Hafız Esad heykelini yıktı. 
Syrian mujahideen toppled a statue of President Bashar al-Assad’s father in a key town of Qalamoun near Damascus.The Giant Statue situated on the top of huge hill next to the international road that connects the capital with Aleppo, Homs and Latakia, Assad’s homeland.



Şam-Doğu Ghouta: Hizbuşşeytan ve Ebu Fadl el Abbas mensuplarının cesetleri.
Damascus-East Ghouta: Corpses of Hezbossatan and Abo Fadl Al Abbas.





  • Halep: Ahrar as Sham'a bağlı mücahitler kentin güneyinde Azzan Dağı mevkiinde bir hava savunma üssünü ele geçirdi. Burada bir T55 tankı ele geçirildi. / Ahrar al Sham seized air defense base south of Aleppo city. A T55 tank is seized here.


  • Şam-Qalamoun: Şam-Humus karayolu kentin kuzeyindeki Qutayfah'tan Hassia'ya kadar 80 km.'lik bir mesafede mücahitlerin kontrolünde kapalı. / Homs int. highway closed since 7 days  from Hassia south of Homs to Qutayfah north of Damascus- on a length of ~80km.

  • Şam-Qalamoun: Mücahitler rejimin Nabk'ta hastaneye saldırısını püskürttüklerini, çatışmalarda 4 tankın tahrip edildiğini ve 70'ten fazla rejim askerinin öldürüldüğünü iddia ediyor. / Mujahideen claim that they repelled attack on Nabek hospital & destroyed 4 tanks & killed +70 ASSad forces. 


  • VİDEO: Rejim askeri muhalif savaşçıların yerlerini tespit etmek için youtube videolarını izlediklerini söylüyor. / Soldier loyal to Assad said “we watch youtube of rebels to identify their locations”

  • Halep: Mücahitler Ain Assan ve Ain Tinah'ı ele geçirdi. / Mujahideen took over Ain `Assan & Ain Tinah.



  • Birkaç gün önce öldürüldüğünü duyurduğumuz ve Qalamoun'daki askeri operasyonlarıın komutanı olduğu belirtilen Binbaşı Ali Hasan Hdod'un ayrıca Bayda katliamın da sorumlularından olduğu belirtiliyor. Cenaze merasimi Banyas'ta yapıldı. / Funeral of SAA Major Ali Hassan Hdod in Banias. He was Chief of operations in Qalamoun & responsible for the massacre of Beida.

  • VİDEO: Öldürülen şii militanlara ait cesetler. Muhtemelen bu video en az birkaç aylık./ Bodies of killed shiite militants fighting for ASSad. The video might be a few months old.


  • Halep: Kentin güney kırsalında mücahitlerin çatışma öncesi akşam namazı. / Maghrib prayer of Mujahideen in southern countryside before battle.


  • Halep-Safira: Dün Muhalif güçlerin Qashutah & Bash Kuy köylerini ele geçirdiğini ve silah fabrikalarının çok yakınında olduklarını iddia eden haberler olduğunu yazmıştım. Görüntüler bu kasabalardaki çatışmalara ait. / Yesterdays I put here news claiming that opposition forces are on the edge of al-Safira defence factories & took over Qashutah & Bash Kuy.This video belongs to these clashes.


  • Halep: Mücahitler 80.Tugayda rejim pozisyonlarına sızıyor. / Mujahideen sneaking into regime positions in 80.Brigade.

3 yorum:

  1. Merhaba güzel kardeşim.Uzun süredir burada yoktum.Bazı sıkıntılı durumlar vardı.Artık İnşallah devamlı Mazlumların haklı mücadelesinin yanındayız.

    Benim iyi derecede bir İngilizcem ve temel düzeyden biraz iyi bir Arapçam var.Malum biliyorsun biz de kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

    Kardeşim sonuna kadar arkandayım İnşallah biliyorsun uzun süre önce yazmıştım zaten burada.

    Neyse

    kafama takılan bir şey var.Malum Müthiş bir dezenformasyon var.

    Bu elemanın şuradaki paylaşımını inceledin mi?

    http://brown-moses.blogspot.com/2013/11/investigating-claims-of-syrian.html

    burada kafam gerçekten karıştı gibi sanki.Yani burada Muhalifler Kuneytre'de Kontrol noktasında veya başka bir şekilde yakalanan Rejim elemanlarını infaz ettikten sonra Rejim Mucahitleri katletti gibi bir şey mı yapmaya çalıştı?

    Detaylıca incelemeye çalıştım.Açıkçası senin de fikriyatını merak ediyorum.Daha önce e-posta adreslerimizi de karşılıklı vermiştik birbirimize malum senin samimiyetine can-ı gönülden inanan bir kardeşinim İnşallah.Sen de öyle gör beni İnşallah.

    Bu arada daha önce bahsettiğimiz üzerinde çok durduğumuz bir Liva Tevhid ve onun büyük savaşçısı Abdulkadir Salih vardı.Kendisi Gaziantep'de kurtarılamadı ve şehadete ulaştı.Allah o ve onun gibilerini korusun İnşallah.Güzel insandı kanımca.Büyük adamdı.İnşallah Abdulaziz Selame Ahraruş şam Şukuruş Şam Ensaruş Şam Ceyşül İslam gibi en büyük gruplar birleşecek ve tek çatı altında olacak.Zaten daha önce Nureddin Zinki Liva Hakk Liva Davud Liva Furkan Faruk Tugayı gibi gruplar Liva evhid aracılığıyla Nusranın da imzası vardı 13 grup olarak beraber hareket etme kararı almışlardı.İnşallah iyi olacak.

    Abdulaziz Selame 90 gün içinde İnşallah onbinlerce hatta yüzbin Muhalifin beraber hareket ettiğini göreceğiz diyor.

    Önce 13 grubun beraber hareket etme kararı
    Sonra Şamda Liva İslam'ın 50'ye yakın grubu Ceyşül İslam olarak birleştirmesi
    Ardından şu an Suriye İslam Cephesi-Özgür Suriye Ordusu Grupları ve diğer İslami Grupların İslam Cephesi olarak birleşmesi..

    Aşama aşama olacak İnşallah.

    Burada Nusra da Liva Tevhid Ahraruş Şam gibi grupların yanında iyi kötü.Şu ana kadar diğer Muhalif gruplarla beraber hareket etmeyen tek yapı ISIS.

    Muhaliflerin artık tek bayrak ve tek çatı altında onbinler olarak hareket etmesi hatta yüzbinler olması demek beraber olmayanın bertaraf olması demektir.Ebu Fadl El Abbas-Hizbuşşeytan-Yemen-Afgan-Tacik Şiilerinin Iran'ın Rusya'nın evet ABD Israil dolaylı yoldan Çin'in de Beşar'ı desteklemesi bir şey ifade etmeyecektir.Allah mazlumların yanındadır.Allahın da bir planı vardır.Savaş meydanlarda kazanılır.

    Bu arada darbeci Sisi ve Cezayir gibi yönetimler de Beşar'ı destekliyor.Cezayir kargo desteği veriyor Hama ile alaklı dökümanlar vardı elimizde.

    Türkiye olarak sahih duruşta belki gerekli yeteri kadar yardımı yapamıyoruz ancak safımız belli İnşallah Hz İbrahim'e su taşıyan karınca Misali.

    Kardeşim son olarak yukarıda Brown Moses'dan gelen linki de bi incelersen ve bana fikriyatını aktarırsan iyi olur.İrtibatı koparmayalım İnşallah.Hayırlı Geceler

    YanıtlaSil
  2. Esselamu aleykum,

    Kardeşim uzun süredir senden haber almayınca meraklanmadım değil. Tekrar yazdığını görmek güzel.
    Yukarıdaki bahis şu. Cesetlerin bulunduğu videoda konuşan söylendiği kadarıyla bunların çatışmada öldürülen rejim askerleri olduğunu söylüyor. Ama onların esir edildikten sonra infaz edildiğine dair haberler var. Batı buna savaş suçu diyor hoş kendi yapınca bu suç olmuyor. Brown Moses'te youtube'da detaylı bir inceleme yaparak bu iddiaları araştırmış Düzgün bir adam öyle sallama haber yazmaya teşne biri değil.
    Yalan haberleri bizim medya hap gibi sorgulamadan yutuyor. Buna defaatle şahit oldum.
    Velhasıl sonunda o da iddiaların doğru olduğuna ve cesetlerin infaz edildiğine kanaat getiriyor çünkü elleri bağlı ve canlı iken çekilmiş videolarını da buluyor youtube'da.

    Bahsettiğin diğer birleşme vb. gibi hususlarda da fikirlerim var bunları da bilahare paylaşırız inşaAllah.

    Allaha emanet ol,



    YanıtlaSil
  3. Kardeşim zaten ingilizce olarak yazdıklarında infaz olayı olduğunu kanıtlıyor ki ben de inanıyorum.Lakin burada şu var zaten Savaş Suçu dediklerine bakma Irak'ta Milyonlara yapılan şeyler savaş suçu değil miydi?

    Bu arada Devrim başlayalı 3 yıl oldu mart 2011 den bu yana bir tane kalp yiyen adam videosunu görün(ne olduğu kime ait olduğu ve işin hikayesi de belli değil) 120.000 şehit onbinlerce tecavüzü kadın kız çoluk çocuk tecavüzü katliamlar işkencelar patlamış bedenler çıkarılan gözler deşinler karınlar kuyulara atılan binlerce ceset onbinlerce kişinin bulunduğu toplu mezarlar canlı yem olarak kullanılan siviller keskin nişancılar vesaireyi unutuyorlar.Ey kardeşim sana söyleyeceğim ŞEYTAN İNSANLARIN KALPLERİNİ VE GÖZLERİNİ MÜHÜRLEME ADINA GÜZEL ÇALIŞIYOR.

    Şeytan iyi çalışsın farkeder mi farketmez..Çünkü ve yemkurûne ve yemkurullâh vallâhu hayrul mâkirîn

    Allahın da bir planı var.Vallahi sığınacak başka bir şey yok Rabbimizden başka Ya Rab!! Ya Rab!!

    Kardeşim irtibatta olalım.

    Bu arada bak kardeşim ne buldum

    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=3329007#3329007

    BEŞAR VE REJİMİ DESTEKLEYEN IRKÇI AVRUPALI GRUPLAR-GKRY-YUNANİSTAN-SIRP GRUPLAR-NEO NAZİCİLER-VE DAHA FAZLASI


    YanıtlaSil