Statcounter

11 Kasım 2013 Pazartesi

10 November








Esad destekçilerine özel video. İzleyin! Hoşunuza gider siz vicdansızların!
Special video for ASSad supporters.




  • Humus-Telbiseh: Mücahitler rejim güçlerinin bulunduğu bir eve saldırıyor. / Syrian rebels attack regime militia held house in Talbeesa, north of Homs city.

  • Humus-Sukhna: Mücahitler tarafından Konkours füzesiyle iki rejim tankının vuruluşu. / Two regime tanks hit with Concours missile.


  • Mücahitler Hermon Dağı mevkiinde mevzi kazanıyor. / Mujahideen gaining ground on Mount Hermon.

  • Humus-Mahin: Ele geçirilen mühimmat depolarından yeni görüntüler. / New video & interview of brigade commanders in the captured weapons depot in Homs Syria.

  • Halep: Mücahitler Khanaser yolunda bir baskınla 17 rejim militanını öldürdü. / Mujahideen killed 17 of Assad’s gangs at Khanaser road in an ambush.

  • Şam: Mücahitler kentin güneyinde 6 Hizbuşşeytan ve Ebu Fadl el Abbas militanını öldürdü. / Mujahideen killed 6 of Hezbollah mercenaries and Liwa Abu Fadl Al Abbas in Southern Damascus.


  • Halep: Tewhid Tugayı 20 kadar rejim askeri ve Hizbuşşeytan militanını taşıyan kamyonu vurdu. /  Tawheed burned a truck transporting 20 of Hezbollah mercenaries and Liwa Abu Fadl Al Abbass.

  • Halep: 80.Alay yakınında bir rejim tankı ve bir BMP'yi antitank füzeleriyle vuruluyor. / Tawheed Brigade destroys a tank and a BMP with ATGM's.

  • Şam-Zabadani: Mücahitler rejime ait bir kontrol noktasını hedef alıyor. / Damascus Rif, Zabadani , targeting the Western mountain checkpoint.

  • ISIS: Güvenilirliğinden emin olmadığım için bu grup hakkında rastladığım birçok olumsuz habere burada yer vermiyorum. Ama belirtmeden edemeyeceğim. Bu grup hakkında birçok adam kaçırma yada haksız infaz benzeri habere rastlıyorum. / I do not place here many negative news since I am not sure authenticity of them. But I should point out that I come by many negative news regarding this group like kidnapping or executions.


  • Humus-Qalat al Hosn:   Bölgede bir hastanede küçük bir kız yetersiz beslenme sonucu bu sabah erken saatlerde hayata gözlerini yumdu. Babası Saud Hamada olan kız şehrin Hara al Türkmen semtinden. Rejim uzun süredir buraya hiçbir şekilde gıda girmesine müsaade etmiyor. Rejim ayrıca tüm su kaynaklarını ve elektriği de kesti. Bunun sonucu olarak şehirde yetersiz beslenme ve diğer hastalıklar kentte yaygın vaziyette ve bundan en ağır etkilenenler de haliyle çocuklar.   /      A little girl has died of starvation in the field hospital in Qalat al Hosn (a.k.a. Krak des Chevaliers). The young girl, the daughter of Saud Hamada, from the Hara al Turkmen neighbourhood of the city, passed away earlier today.
        The cause of death was chronic malnutrition caused by starvation due to the continuing 
        crippling regime siege on Qalat al Hosn, which has prevented all supplies of food, medicine 
        and all other essentials from entering the city for many months. Regime forces have also
        cut off all supplies of water and electricity. Malnutrition and disease are now endemic in the
        city as a result, with children being the worst affected due to being least physically able to
        withstand the horrendous effects of malnutrition.




  • İran: İran'ın Endüstri,Madencilik ve Ticaret Bakan yardımcısı Tahran'da silahlı saldırıda öldürüldü. / Safdar Rehmat Abadi – Iranian Dep Min for Industry, Mines, & Commerce assassinated in Tehran by gunman. 
https://pbs.twimg.com/media/BYvd69PIUAA5rqc.jpg:large

  • Şam-Harasta: Mücahitler rejime ait bir kontrol noktasını havanla hedef alıyor. / Mujahideen hit the shabeha gathering in the transportation area with home made mortar and achieved a direct hit in their barriers.

  • Şam-Tadamun: Muhalif güçler semtin güvenlik ofisinin başındaki isim ve güney bölgesindeki en önemli rejim elemanı olarak anılan Muhammed Hayr Süleyman'ın ve 12 rejim militanının öldürüldüğünü duyurdu. / Mujahideen announced the killing of ” Mohammed Khair Sulaiman ” the head of the security office in Altadamon neighborhood and considered the first figure in the Southern Region, with also the announced of the killing of 12of Assad forces .


  • Halep(Aleppo): Tewhid Tugayı 80.Alayın yakınında 4 şebbiha ve bir İran Devrim Muhafızını yakaladı. / Tawhed Brigade captured an Iranian Revolutionary Guard officer and 4 Shabbihas in near Base 80.


  • VİDEO: Deyr ez Zour-Şam yolunda vurulan bir rejim konvoyu. / Destroying a military supply convoy at Deir Ezzor – Damascus Road.

  • Humus-Mahin: RT (Russia Today) televizyonu Mahin civarında savaşan rejim askerleriyle röportaj yapıyor. Aslında Mahin'e hiç ulaşmadılar bile. / Russia Today reporting about Regime Forces fighting near Mahin, Homs. In fact, they never arrived at the depots!

  • Şam-Doğu(East) Ghouta: Ebu Aişe isimli ağabeyle yapılan röportaj. Hayvanların yiyeceği şeyleri yiyoruz ve hayvanlar bile yiyecek birşey bulamıyor diyor. / Uncle Abu ‘Aysheh and the Story of Suffering Continues from Eastern Ghuta in Rural Damascus 10-11-2013. We are surviving on what the Animals used to eat and now there is nothing to feed the animals!

  • Humus-Rastan: Bölgede Faruk Tugayı tarafından ele geçirilen bir kontrol noktası. Burada bir rejim tankı ele geçirildi. / Al Farouk statement : liberation of a checkpoint at Rastan. A regime tank captured here.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder