Statcounter

21 Aralık 2015 Pazartesi

21 Dec



Seyahat sebebiyle muhtemelen güncellemeler aksayacak... Eğer nasib olursa 27 Aralıktan itibaren güncellemeler sürecek. Arada da güncelleme yapmaya çalışacağım. Hakkınızı helal edin.

Updates may stop until 27th of Dec. since I will be travelling. I will try to update between these dates if I could.

4 yorum:

  1. Helal olsun kardeşim. Takibe devam Biiznillah

    YanıtlaSil
  2. İnşallah tezlikle sağ selamet dönersin.

    YanıtlaSil
  3. Suriyeden bütün haber kanalları kesildi, artik bu iş deccalin ordusunun istediği gibi nihayet bulacak gibi Allah suriyedeki ehli sünnet mücahit kardeslerimize yardim etsin.

    YanıtlaSil
  4. Herkesin hesabı var... Allah c.c ise farklı hesabı var .... Müslümanlara kurulan tuzaklar başlarına yıkılacaktır Allah c.c izniyle...Ve iz yemkuru bikellezîne keferû li yusbitûke ev yaktulûke ev yuhricûke ve yemkurûne ve yemkurullâh(yemkurullâhu), vallâhu hayrul mâkirîn(mâkirîne). وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
    Ve o inkâr edenler, seni tutuklamak ya da öldürmek veya sürgün etmek (çıkarmak) için tuzak kuruyorlardı. Ve onlar, bu tuzağı kuruyorlarken; Allah da tuzak kuruyordu. Ve Allah, tuzak kuranların (karşılık verenlerin) en hayırlısıdır.
    Zafer Allah'a c.c inananlarındır

    YanıtlaSil