Statcounter

18 Aralık 2016 Pazar

18 Dec





ŞAM

Midan'daki çatışmalardan. Feylaqur Rahman. / From clashes in Midan.



HALEP

Anlaşmanın şartları.
- İlk aşamada Fua ve Kafraya'dan 1250 kişi tahliye edilecek. Karşılığında Doğu Halep'te kalanların %50'si tahliye edilecek.
- İkinci aşamada Fua ve Kafraya'dan 1250 kişi daha tahliye edilecek. Karşılığında Doğu Halep'te kalan tüm kişiler tahliye edilecek.
- Üçüncü aşamada Fua ve Kafraya'dan 1500 kişi daha tahliye edilecek. Karşılığında Madaya ve Zabadani'den 1500 kişi tahliye edilecek.
 /
Details of the new agreement for evacuation of #Aleppo and other besieged areas


Haberlere göre TSK'ya ait F16 savaş uçakları Ayn Al Arab (Kobani) çevresinde ki #PKK-#YPG  mevzilerini vuruyor. / According to some news TuAF targeting PKK around Ain Al Arab.


MaşaAllah Tokyo'da bile Halep protestosu var. / MasaAllah. Even in Tokyo there is people protest for Aleppo.


Tahliyeler sık sık aksadığı için insanlar sokaklarda ateşler yakarak yaralılar da dondurucu soğukta hastanelerde battaniyelere sarılarak bekliyor. Allah yardımcıları olsun. / injured civilians in besieged #Aleppo continue to wait in freezing temperatures as the evacuation is constantly interrupted. night has fallen in #Aleppo as thousands continue to wait, people are lighting fires hoping to stay warm in the freezing temperatures.



Bugün tahliyeler için anlaşıldı.4bin Fualı Şiinin Halepe gitmesi şartıyla anlaşma sağlandı. / Today the agreement reached for evacuation with the condition of 4.000 residents of Fuah will go to Aleppo.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder