Statcounter

3 Şubat 2014 Pazartesi

3 February



Halep rejim Varil Bombası / Aleppo regime TNT barrel bomb
Mum and her child in pieces / Anne ve kucağında parçalanmış yavrusu




TIRlarımızı sınırda durduran kafanın ve Esed'e gidip yanında fotoğraf çektiren kafanın
Allah sizi ıslah etsin, velev ki etmeyecekse sizin şerrinizden ümmeti Muhammedi muhafaza etsin.


Allahım uçakları düşür diye ağlayan küçük kız / a little girl cries – “God bring down the warjet “




ŞAM


Mücahitler Hava Savunma Yönetim Binası yakınlarında rejimle çatışıyor. / Mujahideen fight regime forces near Air Defence Administration Building.


Şam-Bahariya: Küçük Diab Ebu Leyl rejim tarafından vurularak öldürüldü. / Child, Dyab Abu Layl, of AL Bohariyat in Damascus Rif died shot by the regime.


Kentteki durumla ilgili revize harita. / Revised map about the situation in the city.


Gönderenin iddiasına göre bu Lejat bölgesi muhaliflerin Şam-Daraa arasında kuvvetli olduğu bir bölge.
According to the person who prepared this area is the stronghold of mujahideen between Damascus and Daraa.



HALEP

Al Rai'de IŞİD'in düzenlediği intihar saldırısında 5 kişi şehid oldu.  / 5 martyrs and wounded were reported result of a suicide attack carried out by ISIS in the town

İC'ye bağlı mücahitler Şeyh Yusuf Tepesi'ndeki rejim güçlerine Grad füzeleri ile saldırıyor. / Mujahideen of IF attack regime forces located on Sheikh Yusuf Hill.


                                     DEYR EZ ZOUR


Mücahitler Havaalanını 120 mm. havanla vuruyor. / Mujahideen hit the airport with 120mm. mortar.


HALEP




Rejim ile muhalif bölgeleri arasında geçiş noktalarından Garaj el Haciz'den görüntüler. / Video, of Garage Al Hajz today traffic which is a croospoint between regime held and opposition held areas.


Mücahitler Nubl ve Zahra'yı vurmaya devam ediyor (İC /IF)

İddialara göre IŞİD Tal Balat ve Tal Aran kasabalarını rejim güçleriyle yaşanan çatışmalar sonucu ele geçirdi. / Islamic State of Iraq and ash-Sham (ISIS) captures Tel Balat and Tel Aran in Aleppo province from Assad regime forces.

Alınan haberlere göre Al Rai kasabasının kontrolü Liwa Tewhid ile yaşanan çatışmalar sonrasında IŞİD'e geçti. / According to news received ISIS took control of AlRai town after clashes with Liwa Tawheed.

26.Ocak tarihinde Nusret Cephesi tarafından Şeyh Yusuf tepesinde B9 ile vurulan bir rejim tankı. / A regime tank hit on Sheikh Yusuf Hill on 26th of Jan.





İDLİB

Mücahitler Hamdiyeh kampını havan ve roketlerle vurmaya devam ediyor. / Mujahideen continue to target regime forces in Hamdiyeh with mortar shells and locally-made missiles and achieves direct assaults.


                                           DARAA

Cenova Horan operasyonundan görüntüler.

Atman'da bir kontrol noktasının ele geçirilmesi videoları.Bir kısına birkaç gün önce de yer vermiştim. Atman Daraa-Şam arasında stratejik bir yer. Düşerse rejim açısından sıkıntı yaratır. / Atman is a strtategic location between Damascus and Daraa. If it falls to opposition this will make problem for regime to contact Daraa. Videos of a checkpoint captured in Atman.I placed some of them here few days ago.
Ele geçen kontrol noktasında bir tur / A tour inside the liberated checkpoint


HAMA

Souran(muhaliflerin elinde) ve Maadas(rejimin elinde) arasında çatışmalar var. / Clashes now btw rebel hold cities of #Souran & regime hold Ma’adas.

Latamne'de bir varil bombası saldırısı sonrası / Aftermath a barrel bomb attack in Latamneh.












2 yorum:

  1. Sayın admin,
    Hükümetin İran'a yaptığı ziyaret hakkında ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim sayfalar saatler dolusu cevap var ama izin ver cevap vermeyeyim. Bu bitmez bir cedele çıkar. Ne sen ne ben faydalanırız. Ben yanan içimi döktüm. Sen de İran ziyaretini sorguladın karşılığında.

      NOT: Sen hitabım samimiyettendir yanlış anlamayasın.

      Sil