Statcounter

1 Şubat 2014 Cumartesi

1 February



Son veda / The last farewell


  • Humus-Qalat al Hosn: Rejim kuşatması ve saldırısı altında yaşam savaşı sürüyor. / Struggle for life under regime siege continue.


  • Daraa-Izra: Mücahitler Shaqran köyünü ele geçirdi ve 12.Tugaya ait 2 tankı tahrip etti. / Mujahidee took control of Shaqran villag and destroys 2 tanks to brigade 12 in Izra.


  • Halep: Nusret Cephesi ve IŞİD'e yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Merkez Hapishanesine açılan tüneller yoluyla bir saldırı yapılıyor. Allah muvaffak etsin. / Pro-Jabhat al-Nusra and ISIS sources reporting an alleged breakthrough at Aleppo Central Prison – apparent use of tunnels. No confirmation. May Allah give them victory.

  • Hama-Morek: Ahraruş Şam ve diğer dokuz yerel grup dün gece Morek'i tamamen ele geçirdiklerini duyurdu. / Ahrar al-Sham & 9 other local Hama rebel groups claimed the total seizure of Morek last night.

2 yorum:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=4ae6Gb8Dttg


    izle ve ağla güzel kardeşim.

    Selametle kal.Yakın zamanda artık bundan sonra sürekli irtibat içinde olacağım seninle.Allah'a emanet ol güzel dostum güzel kardeşim yüreği mazlumlar için yanan tüm insanlardan Rabbim razı olsun.Sana ve herkese selam olsun.

    Başkasının imanını istemeyen, başkasının kurtuluşunu istemeyen gerçekten imana kavuşamaz gerçekten kurtulaşa eremez.

    Rabbim bizi yolundan şaşırtmasın bu yolda Peygamberlerin peygamberi Hz Muhammed Mustafa s.a.v i bize yoldaş etsin.Güzel insan bize şefaat etsin İnşallah.

    Dünyada kötülükler-günahlar işleyen tüm insanları Rabbim kurtuluşa erdirsin İnşallah.

    Rabbin sevgili kulu olma yolunda
    Peygamberin ümmeti olma yolunda
    Aşşer-i Mübeşşerenin izinde olma yolunda
    Hiçbir menfaat ve çıkarı olmayanların yüreği mazlumlar için dağılan insanların yanında kalbimizin onlarla bir atmasını Rabbimden istiyorum.Cümlemiz adına İnşallah.

    Rabbim bize bunu nasip et!sadece bunu!Bizi senin yolundan şaşırtma.Peygamber efendimizin Hz Ömer-Hz Osman-Hz Ali-Hz Ebubekir'in yoldaşı olabilmeyi bize nasip et ya Rab.

    Amin.


    YanıtlaSil