Statcounter

20 Ağustos 2014 Çarşamba

20 August



https://www.youtube.com/watch?v=D-eznWw8mc0&feature=youtu.be
Videoda vurulan tank bir süre sonra patlarken bir de mermi atıyor namlusundan. / The tank hit on the video also shoots while exploding.

Bir habere göre IŞİD'e katılan Brüksel kökenli vaiz Iliass Azaouaj yabancı istihbaratlarla kontağı olduğu iddiasıyla IŞİD tarafından boğazlandı. / Today, a third source within ISIS confirmed the death of former Brussels preacher Iliass Azaouaj. According to fighter 'Abu Saif', Iliass Azaouaj joined ISIS, but kept communicating with Belgian, French & Moroccan security services.
Source twitter:

RAQQA

IŞİD bugün Tabaqa Hava Üssüne iki intihar saldırısı düzenledi. Rejim ise IŞİD hedeflerini vurdu. / ISIS detonated 2 suicide car bombings outside Tabaqa Airbase periphery today, while Syria airforce targeted advancing IS fighters.


ŞAM

Rejim Jobar'da mücahitlere karşı zehirli gaz kullandı. Şu ana kadar 3 şehit var. / Regime made a small scale chemical attack on mujahideen in Jobar. Three martyrs untill now.



HALEP

IŞİD'in kentin kuzeyindeki saldırısı sürüyor. Son bir hafta içinde 12'den fazla köy kaybedildi. Marea ve Sawran kuşatma altında. IŞİD Azaz'dan 9km mesafede. / Islamic State offensive in N.Aleppo continues: 12+ villages have been captured in 1 week. Marea & Sawran under siege. IS 9km from Azaz.

İslami Cephe IŞİD ile bağlantılı olduğuna dair iddialar sebebiyle Ceyş Muhammed grubuna Azaz'ı terk etmesi için 3 gün süre verdi. / Islamic Front issues 3-day deadline for Jaish Mohammed to withdraw frm Azaaz due to its alleged IS relations.



DEYR EZ ZOUR

İddialara göre IŞİD kentte Nusra'nın komutanı ve Şeriat Komisyonu başkanını öldürdü ve çarmıha gerdi. / Daesh killed and crucified a JAN’s commander and President of the Sharia comission in Deir Ezzor – Muhammad Abu Sheikh Saraj.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder