Statcounter

30 Ekim 2013 Çarşamba

30 Ekim / October




See how a regime sniper shot a civilian with two explosive bullets (Maybe they mean hollowpoint bullets) / Rejim keskin nişancısı bir sivili patlayan mermilerle vuruyor(Belki de hollowpoint mermiler kastediliyor)



Graphic video of the moment when a sniper kills a child and wounds his mother at the crossing between the regime and rebel held areas in Aleppo.  /  Rejim keskin nişancısı bir anneyi yaralıyor ve çocuğunu öldürüyor. Burası Halep'in iki kısmı arasındaki geçiş noktası.  Siz de izlesenize Esad destekçileri. Sırf müslümanız diye bize kin kusan vicdansızlar. Sizin insanlık sinirleriniz alınmış, vicdan yoksunusunuz. Kendinizden hiç utanmıyor musunuz? Türkiye'de sizlerden ne kadar çok olduğunu görünce ürperiyorum. Müslüman denen camiada bile ruhunu efendilerine satmış aptallar var bu tip kalpsizlerin fikirlerine meyleden ve orada canını, ırzını savunan müslümanlara buğz eden. Bir de Türkiye Suriye'yi baştan İran'a verseydi bunlar olmazdı diyen dışı yaldızlı içi bilinmez adamlar ve ona kananlar.  Kendi hesabım için ben tasalanıyorum ama sizin hesabınız çok zor! Allah cümlemizi ıslah etsin!




  • Humus-al Waer: Kent kırsalında bulunan bölgedeki çatışmalarla ilgili kısa rapor: Alınan haberlere göre yoğun rejim bombardımanına rağmen mücahitler rejim güçlerini çekilmeye zorladı. Bölgede bulunan medya aktivistlerinden alınan haberlere göre rejim güçleri diğer bölgelerden gelen mültecilerle dolu olan evleri hedef alıyordu. al Waer'de bulunan aktivistler tarafından sürdürülen bir Facebook sayfasına dayanılan haberde mücahitler rejimin Salı günü boyunca işgal etmeye çalıştığı binalar üzerinde kontrolü sağladı.


    Report on the fighting in the al-Waer district on the outskirts of Homs 

    http://wikimapia.org/#lang=en&lat=34.738949&lon=36.672835&z=14&m=b&search=waer
    http://eaworldview.com/2013/10/syria-military-round-reports-fsa-control-7th-division-al-waer-homs-intense-clashes/

    Despite intense regime bombardment of the al-Wa’er neighborhood of Homs city on Tuesday, the Shaam News Network reports that the Free Syrian Army has forced regime units to withdraw from the area.
    Activists and citizen journalists in Homs reported Tuesday that regime forces were targeting civilian buildings in the district, packed with displaced persons from other parts of the city.
    A Facebook page run by activists in al-Wa’er said that Free Syrian Army fighters had gained control over apartment blocks that the regime had attempted to occupy during Tuesday.

  • Hama-Latamneh: Rejim bombardımanı sonrası enkazdan çıkarılan ölü ve yaralılar.  / Trying to take out wounded and dead bodies under the rubble after regime bombardment.


  • Hama-Souran: Muhalif savaşçılar bir rejim kontrol noktasını ele geçirdi. Burada bir rejim tankı imha edildi. / Opposition forces took over “offices”-barrier in Souran. A regime tank is destroyed here.

  • Daraa-al Balad: Rejim bombardımanı sonrası sivillerin paniği / Civilians panicking due to shelling in the Daraa al-Balad district of Daraa.

  • Hama-Latamneh: Rejim bombardımanının küçük kurbanlarından biri daha, Reem Muhammed. / Another victim of regime bombardment, little Reem Muhammed.

  • Şam-Adra: Mücahitler el yapımı toplarıyla rejim noktasını vuruyor. / Mujahideen hit regime position with DIY cannon.

  • Raqqa: Muhalifler Tabaqa Havaalanını gözetliyor. / Opposition forces survelliance on Tabaqa airport.

  • Hama:Jalameh kontrol noktası ele geçirildi ve burada bir BMP ganimet alındı. / Jalamah checkpoint has been liberated and a BMP seized.

  • Hama-Latamneh: Rejim bombardımanının küçük kurbanı, Hala Ahmed. / Little victim of regime bombardment, Hala Ahmed.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder