Statcounter

11 Eylül 2015 Cuma

10 Sep


https://www.youtube.com/watch?v=c5Z4bKZFTqM&feature=youtu.be
مقابلة مع الأخ أبو معاذ "قائد قطاع الساحل في أحرار الشام " في ذكرى استشهاد قادة أحرار الشام


Elhamdulillah rejim hava kuvvetlerinin yaygın kum fırtınası sebebiyle pek bombardıman yapamaması sebebiyle bugün rejim ancak 27 sivili şehit edebildi.  Yıllardır gözlenen en düşük rakam.
/
Due to the sand storm in Syria (no Regime Air-Force), only 27 civilians killed today (the least number since years).

ŞAM

Mücahitler Adra Hapishanesi, Wafidin Kampı, Dahiyatul Esad ve Harasta'nın rejim elindeki kısımlarına saldırı başlattı. / In Ghouta mujahideen launched an offensive on Adra Prison, Wafidin Camp, Dahiyat al-Assad and Regime-held areas in Harasta

Mücahitler Zabadani'de Karm al Alali kontrol noktasını tekrar ele geçirdi. Çatışmalarda en az 15 Hizb. öldürüldüğü iddia edildiyor. / Rebels liberated the Karm al-Alali CP in eastern Zabadani, rural Damascus, reports at least 15 Hezbollah were killed in clashes.

Zabadani'de rejim saflarında çatışan bir Mısırlı ele geçirildi. / Mujahideen captured an egyptian fighting in ranks of regime in Zabadani.



HALEP

Mare'de IŞİD ile çatışmalardan / From clashes against ISIS in Marea.
https://www.youtube.com/watch?v=jVN1EIp3nPM&feature=youtu.be


İDLİB

Fetih sonrası Ebu Dhur'da bir tur / A tour inside Ebu Dhour after liberation
https://www.youtube.com/watch?v=RBVy-eQ40mg

Ebu Dhur'daki çatışmalardan / From clashes in Ebu Dhour.
https://www.youtube.com/watch?v=vi0uV07C7sY&feature=youtu.be


LAZKİYE

Son on haftadır bölgede ciddi bir şekilde komünikasyon ekipmanı (montajı yapılan antenler vs.) artışı gözlendi. Rusya her ne kadar saklamaya çalışsa da askeri varlığını Lazkiye civarında olmak üzere muhtemelen artırıyor. Sahil kentleri civarına Rus askeri danışmanların varlığını doğrulayacak şekilde ve Suriye ordusunun yaptığını düşündürmeyecek profesyonellikte mevzi hazırlama çalışmaları görülüyor.
/
In Latakia communication sites (Hill tops, antenna etc) has sudden expansion/construction in last 10 weeks. Russia taking measures to hide their military locations in Syria but make very basic mistakes allowing their detection.
http://www.reuters.com/article/2015/09/09/us-mideast-crisis-syria-usa-idUSKCN0R91TA20150909

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder