Statcounter

11 Temmuz 2016 Pazartesi

10 July (Temmuz)


HUMUS

rus hava saldırısında öldürülen çocuklar. / Children killed after russian airstrikes.
https://www.youtube.com/watch?v=uHhBVW8Mf0E

Palmira'nın doğusunda bir rus Mi-35 helikopteri düştü. Her ne kadar helikopteri IŞİD'in düşürdüğü iddia edilse/kabul edilse de helikopter muhtemelen başarılı bir şekilde ateşlenemeyen bir roketin harp başlığının kuyruk rotoruna çarpıp patlaması sonucu düştü. Ama helikopterin uçaksavar roketi ile düşürülmüş olma ihtimali de var.
/
A russian Mi-35 helicopter crashed and two pilots died in east of Palmyra while clashing against ISIS. The heli most possibly went down after a failed rocket warhead hit the rear rotor.
Sequence to clarify non-shootdown of Mi-35. Rocket misfire ended with warhead exiting rear of tube & hitting rotor. But it is still possible that the heli was shot down using MANPADS.





HALEP

Nureddin Zinki grubu Mallah'ta rejim güçlerini hedef alıyor. / Nureddin Zinki group targeting regime forces in Mallah.


Rejimin atış menzili altına girdiği için Halep merkez şu an fiili olarak kuşatma altında. Allah kardeşlerimize yardım etsin. / Since it is now under firing range of regime forces now central Aleppo is under siege of regime. May Allah help our brothers.

Rejimin Mallah'a saldırısını fırsat bilen PKK'da Gençlik Kompleksini mücahitlerden almak için saldırıyor. Burası Kastillo yoluna sıfır mesafede önemli bir yer.  / Taking advantage of Regime assault on #Mallah, #YPG trying to seize Youth Complex from Rebels to reach Castillo Road.
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=36.253860&lon=37.153573&z=15&m

Kastillo yolundan geçmeye çalışırken öldürülen sivil / A civilian killed while trying to pass Castillo road.
https://www.youtube.com/watch?v=eDQnrwfu2q4



LAZKİYE

Cebeli Ekrad'da vurulan rejim tankı. / Regime tank hit in Jabal Akrad.
https://www.youtube.com/watch?v=F2Vqov1xUnI

Rejim güçleri Kinsabba'yı almak için saldırıyor. Şu ana kadar saldırılar püskürtüldü. / Regime forces trying to push into #Kinsabba today. Very heavy fighting along the outskirts. So far all attempts to break in repelled.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder