Statcounter

8 Mayıs 2016 Pazar

8 May


Banyas katliamında Mihraç Ural'a iştirak (ortaklık) eden şebbiha Mücahidler tarafından esir alındı. / One companion of Mirac Ural is captured.


ŞAM

Rejim Doğu Guta'da Zibdin ve Bala üzerine ilerlemeye çalışırken Faylaquş Şam ve Ceyşul İslam kendi aralarında çatışıyor. Haberlere göre iki grup problemi görüşmek üzere temsilci atadı.
/
Regime trying to advance into Zibdin & Bala in E. Ghouta under artillery barrage, meanwhile Faylaq al-Rahman & JaI fight each other, Good initiative, JaI & Faylaq al-Rahman to appoint representatives from both sides to resolve the stupid mess between them.
İç çatışmada hayatını kaybeden mücahitlerden bazıları / Some of mujahideen who lost their lives along the clashes between.


HALEP

Mücahitlerin 3 mayısta yaptığı tünel bombası saldırısında 46 rejim yanlısı militan öldürüldü. /
Pro #Assad militia al-Quds brigade listed 46 fighters killed in the tunnel bomb #FSA detonated west #Aleppo 3rd May.



Hayatlarını Han Toman'da sonlandıran bazı iranlı askerler / Some iranian militants killed in Khan Touman



Hanasır yakınında IŞİD ile rejim arasında şiddetli çatışmalar sürüyor. / Huge battles between #ISIS and SAA near Khanaser.


Kentin kuzeyinde son durum / Last situ. in north.


Bazı haberlere göre 15-20 civarı Türk özel kuvvetler mensubu dün gece IŞİD'in roket lançerlerine karşı bir operasyon düzenledi.
/
15 to 20 Turkish special force soldiers reportedly carried out a ground op against #ISIS rocket launchers in #Syria last night

Haberlere göre Han Tuman üzerine ilerlemeye çalışan paralı şii militanlardan ellisi daha cehenneme gönderildi. Ayrıca 2 tank(Maarata cephesinde) , 1 BMP(el Hamira'da) ve bir top vuruldu. /  According to news 50 more iranian paid shiite militants were sent to hell today while trying to advance on Khan Toman. JaF destroyed 2 tanks, a BMP & a cannon at #Khan_Thoman front in southern #Aleppo this morning


rus uçaklarının gece bombardımanında bir anne ve üç evladı şehit oldu. / A mother&her 3 kids were slaughtered in the suspected #Russian night time attacks.


Mücahitlerin kuşattığı şii iranlı ve hizbuşşeytan militanlarının dışarıyla yaptığı whatsap görüşmesinin dökümü. İranlı şii diyoruz ama çoğu patates gibi ölmeye gönderilen gariban afganlılar. / Pic circulating in pro-IRGCs on what happened in KhanTouman,Aleppo:Afghan of IRGC's Fatemiun:We’re 83 trapped here.


- Merhaba
- Burada kapana sıkıştık.
- Bizim için dua edin.
                         - Merhaba
                         - Allah ve imamlar yardımcınız olsun
- Kıpırdayamıyoruz bile
- Burada 83 kişiyiz
- Geri çekilmek için topçu ateşi desteği bekliyoruz.
                         - Allah sizi oradan çıkarsın
- Ele geçirilmektense şehit olmayı umuyorum(z).


HUMUS

Yaralı küçük kız / Wounded little girl.


Yaralı çocuk. / Wounded little boy.


İDLİB

Bu akşam Binnish üzerine hava saldırısında iki kadın ve bir bebek daha şehit oldu. / Two more women and a baby martyred after russian air attack on Binnish this evening.
https://www.youtube.com/watch?v=nP5xeMgYkpk
Muhtemelen bu bebek / Possibly this baby martyred this evening by russian planes

Binnish üzerine rejim/rus hava saldırısı sonucu bir anne ve üç evladı şehit oldu. / Airstrikes on Binnish town last night killed 3 children & mother
https://www.youtube.com/watch?v=CHt-xBzjJxc


BOMBARDIMANLAR

https://www.youtube.com/watch?v=5BAepr6te8I  Humus / Telbiseh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder