Statcounter

7 Temmuz 2015 Salı

6 July





ŞAM

Rejim Zabadani'de ilerlediğini, muhalifler ise direndiklerini ve püskürttüklerini iddia ediyor. Duruma dair net bir bilgimiz yok. Ama uzun vadede durum sıkıntılı. Burası Hizbin Lübnana silah sevkiyatında da önemli bir mevki. / Regime claims that it is advancing on Zabadani and the opposition claims that they are thwarting the attacks. The situation is not clear. But surely not very positive if this assault lasts long. This location is also important for Hezb. since being an important place in route to transfer Iranian weapons to Hezb. in Lebanon.

Zabadani'deki çatışmalarda Hizb. militanları arasında yapılan telsiz kestirmesi. 7 kişi gitti geri dönmedi, sonra 4 gitti onlar da dönmedi, sonra 2 gitti onlar da dönmedi diyor. Birbirlerini suçluyorlar. Gergin bir şekilde tartışıyorlar. / Zabadani, a tough discussion between Halesh mercenaries:
One says 7 left and they are not yet back. Then 4 left and they are not yet back. Then 2 left, and they are not back. Critics of those who coordinates and speak about he Jihad.
Who is speaking now ? is it you, Abu Janab ? Are you talking about the Shahade (martyrdom) and jihad. ?
They left and they are not yet back.
Then another man got angry at him and almost told him to shut up.

Tuğg.Şerif Ali Abdülkerim mücahitler tarafından Zabadani'de öldürüldü. / Brig. General Sharef Ali Abd al Kareem has been killed by rebels in Zabadani.
/
مشاجرة كلامية لعناصر حزب الله في #الزبداني
https://www.youtube.com/watch?v=Za0viLIY9zo



HALEP

Mücahitler Jamiyet ez Zehra'da rejim pozisyonlarını vuruyor / Mujahideen keep bombing regime positions in Jamiyat al Zahra / جبهة النصرة| دك الجيش النصيري في حي جمعية الزهراء داخل مدينة حلب بالأسلحة الثقيلة والمتوسطة
https://www.youtube.com/watch?v=UNimvdwcrx0

Nusra Camiyetüz Zahra'ya bir istişhad saldırısı düzenledi. Hava Kuvv. İsthb. kompleksi yakınındaki yetimhane binası tamamen tahrip edilirken rejim güçleri onlarca kayıp verdi. Aylar önce mücahitler bu yetimhane binasına kadar yine ilerlemişti. / Jabhat al Nusra made a suicide attack on Jamiyat az Zahra. Orphanage building near AFI in Aleppo has been wiped out by the nusra explosion, and dozens of regime forces killed.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder