Statcounter

29 Eylül 2014 Pazartesi

28 Sep





ŞAM

Dukhaniya'da öldürülen rejim askerleri. / Regime soldiers killed in Dukhaniya.
http://www.youtube.com/watch?v=JaPnuf9nV2k
http://www.youtube.com/watch?v=Yiw22fvMLc4  Çatışmalar / Clashes


HALEP

IŞİD YPG güçlerine 2 bombalı araç saldırısı düzenledi ve çok sayıda YPG militanını öldürdü. Bu saldırı ardından çıkan çatışmalarda aralarında Kuveytli emir Halid el Rusi'nin de bulunduğu onlarca IŞİD militanı öldürüldü. Öldürülen IŞİD militanları Kobani'nin doğusunda gömüldü. Kobani ve civarını 6 bomba vururken köy boşaltıldığı ve sadece IŞİD ile savaşmak için YPG militanlarının bulunduğu Kobani'de bombardıman kayba sebep olmadı.
Bu arada uluslararası koalisyon uçakları Kobani çevresindeki birçok köye hava saldırısı düzenledi. Bunlar Taalik, Al Janabi, Tal Hajeb, Qabajeq, Mazraat Shufian. Buralardaki olası IŞİD kayıplarına dair bir haber ise yok. /  Daesh attacked the YPG with 2 car bombs killing many of them. Clashes followed this attack and 10s of Daesh have been killed among them the Kuwaiti Emir “Khaled AL Russi”. Daesh’s bodies were buried west of Kobani.
6 shells fell on Kobani town and neighbourhoods, no reports of casualties as the town is almost empty of people, and only kurdish fighters remain to fight Daesh attacks.
The int’l coalition aircrafts carried out attacks pn Daesh spotpoints in many villages at Kobani town neighborhood: Taalik, Al Janabi, Tal Hajeb, Qabajeq, Mazraat Shufian, and no reports about the size of Daesh losses.

HASEKEH


IŞİD militanları Kamışlı-Haseke arasında 20 PYD militanını öldürdü.

DARAA

Tafas, Naim ve Dael'de bombalı araç saldırıları yapıldı. Muhalifler IŞİD'den şüpheleniyor. Bunlardan biri Yadouda'da ÖSO tarafından etkisiz hale getirildi. / Carbombs exploded in Tafas and Naim and Dael, and one was dismantled by FSA in Yadouda.
http://www.youtube.com/watch?v=-tkYwkd0hIc
http://www.youtube.com/watch?v=2Nt4sTfVy4Q

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder